16. veebruar 2010

Kohvik Karmen


Sattudes tühja kõhuga Lääne-Tallinna Keskhaiglasse luusima, pole kaugelt vaja leevendust otsida. Karmenis on mõnus, kella ei pea vahtima, avatud 24h. Sellest tulenevalt on neiud leti taga sama lühikese jutuga nagu silt "Ainult sularaha". Sidrunit näiteks ei õnnestunud välja kaubelda ja friikartuleid võis kell 00:30 ainult pildi pealt vaadata. Küll aga oli hiliseks ajaks klaaskupli alla varutud mee-pähklikooke, mis ei maitsenud. Öise Paldiski maantee ja slaavipärase diskomuusika koosmõjul tekkis unustamatu idüll ning kui kohviga lauda jõudsin, oli ta juba jahtunud.


Kohvik Karmen
Paldiski mnt 72A

Saku On Ice 25.-
Kohv 20.-
Kook 18.-


2/10

9. veebruar 2010

Mandarin


Kui maksud makstud ja midagi üle jääb, siis maksuametist üle tee Mandarinis saab soodsalt keha kinnitada. Toit on aasia kiirtoidu kohta üsna tahe ja põhjamaa kehadele hästi omastatav ning maitsev ka- Sellega plussid piirduvad. Siia tuleb tulla praktilistel eesmärkidel, eriti kui ei ole vaja kellelegi muljet avaldada. Pidevalt antakse märku kohesest sulgemisest ning võimas puhur puhub kuuma õhku näkku, et seda klaasist arhitektuurimet kuidagigi soojas hoida. Kõrvus kõlav Spin FM kinnitab, et Mandarin on idamaise suunitlusega kiir-restoran! Sel kellaajal toidu suhtes siiski väga viriseda ei viitsi.





Mandarin
Endla 23A, Tallinn

Kevadrullid 40.-
Coca-Cola 20.-
Kohv 15.-

4/10

8. veebruar 2010

Cafe Peterson


Koht kuhu ei soovita poissmeheõhtuid pidama minna, kuid argipäeval sõbraga trehvamiseks või lemmikpreilidele kohvi ja koogi väljategemiseks väga hea valik. Hubane urbankohvik äärmiselt sõbraliku teenindusega - täpse sularahaga tasutud arve eest tahetakse sulle veel pisut tagasi anda.

Poissmehed ja muidu mehed, keda huvitab individuaalne lähenemine koos pesemisvõimalusega külastage julgelt hoopis Tondi-Saun-Lux'i!






Cafe Peterson
Narva mnt 15, Tallinn

Budweiser Dark 45.-
Cappuccino 27.-
Kook 15.-

7/10

Jälgijad