2. november 2015

Burger Box

Balti Jaama vahetusse lähedusse, otse turu kõrvale endise väikeloomakliiniku, Leila baari ja Lombardi pandimajaga on ennast ühte ritta sättinud Aasia mõjutustega kiirtoidupunkt. Lokaali nimes peitub üsna täpne selgitus kui palju seal sees ruumi on aga see probleem on õnneks õhukese seina taga asuva Põhjala poiste esindusbaariga kenasti lahendatud. Tänu mõlemat lokaali omavahel ühendavale augule saab burksi kätte nii siit kui sealt. 

Sisearhitekti, Hannes Praksi, poolt telefoni teel kujundatud interjöör peegeldab taotluslikult tugevat Kopli hõngu, seinaks on vana värvitud parkettpõrand, tasapindasid katab ruudulise mustriga vakstukiht ning ehitusülejääkidest konstrueeritud pukke eraldab tagumikust õhuke ja kulunud presendikiht. Värvigamma on meeldivalt kole kuid sellest hoolimata on ruumis kahtlaselt hubane. Osalise kohaga Protesti turvamehena töötav klienditeenindaja/kokk elab oma ebasõbraliku näoilmega rolli (ilmselt turvamehe omasse) hästi sisse.

Menüü on mõistlikult lühike: Klassik Chees burger ja China Pork burger on oma koha tahvli peal kindlasti ära teeninud ning Kimchi friikate järgi tullakse, hõbekett suunurgas, ka teistest linnadest kohale. Lisaks Põhjala õllevalikule toetavad joogimenüüd ka Asahi beer, Jever beer, paar siidrit, purgikoka ning kalamajalikule seltskonnale kohaselt ei puudu ka fritz-kola menukad limonaadid.

Box valmis aasta ja 5000 euroga. Enne kella 14.00 pole mõtet uksele koputada ja esmaspäeviti üldse mitte.


Burgerid 5€
Kimchi friikad 3€
Asahi 2.50€

Cash only!

Hindeks 8/10


Jälgijad