27. september 2015

Ingver

Kui Lasnamäel üldse on mõni keskne tuiksoon, siis mina kui võhik pakuks selleks Mustakivi teenindusala Laagna tee ehk kanali ääres. Esimene mure saabus juba enne Ingverisse jõudmist seoses parkimisega. Vaatamata infole tasuta parkimise kohta nende koduleheküljel tundusid mulle kohapealsed variandid järgmised: tasuline Europark, 30min Statoil ja 60min McDonalds parkimisalad. Valisin viimase, näis kas jõuan selle aja sees ühe õhtusöögiga, laupäevaõhtusega, ühele või mõnele teisele poole.
Umbes-täpselt 75% laudadest on kell 21:10, Aktuaalse Kaamera sügavaimatel minutitel külalistest tühjad. Seltskonnaks valdavalt noored heteropaarikesed (3-4 paari) aga ka kaks sädistavat sõbrannat ja sisse-välja siblivad mõned take-out kliendid. Alustuseks unustasin end lauda juhatanuna ca 7-8 minutiks sellenädalast Eesti Ekspressi lugema ning menüüd selle aja jooksul ei saabunud, tõin ise ühe. Umbes 100 rooga sisaldav köide tekitab omajagu valikuid ja sellega kaasnevat segadust. Sain paariminutilise hoolsa keskendumisega näpud õigete lehekülgede vahele paika ja teise käega Ekspressi veel pea 7 minutit sirvida kuniks taipasin, et ükski teenindaja ei olegi minu kohalviibimist märganud. Taas letiäärest abi otsides sain tellimuse sisse vuristatud ning söögid-joogid saabusid päris ruttu. Vokitud riis ingveriga oli väga hea, rohelise karriga part mitte nii hea kui 10,90€ roa puhul lootsin.
Toidule taustaks mängiti üsnagi kvaliteetset lounge'ilikku klubimuusikat. Aasia toiduga see kahjuks ei resoneerunud kuidagi aga jala võttis paaril korral tatsuma küll.
Magustoiduks mahutasin veel 2 palli šokolaadijäätist pintslisse ja kell sai 22:00. Avaratest akendest kumavad sajad tänavavalgustid ja korterid tuletavad mõneti nukralt meelde eesseisvat pikka pimedat hooaega. Põhjamaise elu eripäradel ei oleks ilmselt paslik aasia suunitlusega söögikohta arvustades väga pikalt peatuda ning tundub, et õnnestus McDonaldsi külastajatele ette nähtud tunni ajaga hoopis Ingveris kõht täis saada. Järgmine kord Mustakivi kvartalisse sattudes otsiksin siit ehk uue koha kus einestada, heas mõttes.


India-Tai-Hiina Kohvik Ingver
Mahtra 27, Tallinn

Pardifilee rohelise karri kastmes 10,90€
Vokitud basmati riis 3,10€
Vesi 1,30


5/10


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Jälgijad