2. oktoober 2015

Hiina restoran Kung Fu

Tartu Raatusest 2 minuti kaugusel asub Hiina restoran Kung Fu. Täpset vanust ei oska öelda, aga see võib ulatuda aega, kui veel kõrval asuva baari Illegaard klientuuriks olid boheemlased.


Kung Fu interjöör koosneb punasest tellisest, puidust mööblist, punastest õnne toovatest ripatsitest ning mõningatest seinamaalidest, mida võib leida Pekingi Pānjiāyuáni (潘家园) turult väikese varanduse ehk mõne kopika eest. Siiski, peab möönma, et sarnast miljööd võib vabalt kohata ka mõnes Hiina mägilinnas, kus on parematel aegadel ehitatud toekamaid maju; puudub vaid elava tulega ahi keset tuba. Kõrvu paitavad mandariinikeelsed poplaulud, olles piisavalt meeldiva valjususega, et mitte sind ülemääraselt ärritada.

Menüü sisaldab Hiina klassikat Kung Bao kanast Sechuani veiseni. Pelmeenid olid meeldivad, ent igavad, meenutades rohkem Siberi maitseid kui mandri-Hiina võlusid. Seevastu peakoka retsepti järgi baklažaan ja Mao Zedongi lemmikuks tituleeritud magushapu sealiha olid oivalised. Ainuüksi nende roogade pärast ei häbeneks taaskord Kung Fu ust avada.

Hiina restoran Kung Fu
Ülikooli 5, Tartu

Hiina Kung Fu pelmeenid - 4,5€
Kung Fu baklažaanid - 5,1€
MaoZhedong lemmikroog - 6,5€
Riis - 1,2€

Õlu - 1,95€
Hiina ploomivein - 3,56€

Hindeks 7/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Jälgijad